CICERO - Senter for klimaforskning
EN
Meny
Forskningsområder
klimafinans Lokale løsninger Energi Kina Internasjonal klimapolitikk Arktis Mat og skog

Telefon: +47 22 00 47 34 / +47 977 38 965

E-post: e.u.reed@cicero.oslo.no

Eilif Ursin Reed er CICEROs webredaktør og ansvarlig for sosiale medier.

Eilif Ursin Reed er utdannet master i kulturvitenskap fra Universitetet i Bergen. Reed har jobbet med reklame, journalistikk og kommunikasjon siden 2006, og har jobbet i CICERO siden 2009. Han er ansvarlig for CICEROs hjemmesider og sosiale medier.

Prosjekter

Publikasjoner og formidling ved CICERO

Gå til: Rapport/avhandling

Rapport/avhandling

2016

Utvalgte nettsaker

  • Togradersgnålet Uoppnåelig, politisk og upresist. Togradersmålet er omstridt, men er i det minste bedre enn ikke å ha et mål i det hele tatt.
  • Taperformelen Alle ønsker det optimale, men ingen ønsker å sitte igjen med svarteper. Da er det bedre at ingen får det helt som de vil. Sånn er verden i spillteorien.
  • Hvordan unngå seminarblues? Noen ganger kan kan et tosiders, velformulert brev postlagt på riktig tidspunkt, utløse mer handling enn all verdens rapporter og utredninger. Hvordan kunnskap produseres og formidles påvirker hvor lang veien er fra forskning til politikk.
  • Bønder i skvis mellom politikk og klima Bønder i Nord-Norge føler seg mer utsatt for konsekvensene av klimapolitikk enn av konsekvensene av klimaendringer. Det de burde bekymre seg for er kombinasjonen av de to.
  • Næring: Omstill! Politikere snakker stadig om «det grønne skifte», men hva vet vi egentlig om viktige næringers evne til å gjennomføre et slikt skifte? Veldig lite, ifølge forskere på klimatilpasning.